Kiropraktor Trondheim

Kiropraktor Trondheim

Hva er en kiropraktor?

Kiropraktor Trondheim ansatte hjelper kroppen å helbrede seg selv etter for eksempel skade, graviditet eller generell hodepine.

Kiropraktisk behandling stammer fra 1890- tallet. Navnet er opprinnelig gresk som betyr utført med hånd. Målet er å få kroppen til å helbrede seg selv uten hjelp av en operasjon eller medisin.

Fordelene med kiropraktor Trondheim

Kiropraktor Trondheim er vanligvis trent i flere øvelser for å redusere smerter i korsryggen, inkludert:

De er opplært i å undersøke ledd, bein sener i hodet og ryggen.

Kiropraktorer er trent til å utføre en rekke nevrologiske tester og er eksperter på hjerte undersøkelser.

I tillegg til det er de dyktige til å vurdere omfanget av bevegelse, muskelstyrke og stabilitet og andre vurderinger i korsryggen.

Kiropraktor Trondheim

Korsrygg smerte

Ved smerte i korsryggen kan årsakene være potensielt alvorlige; infeksjon, tumor, nevrologisk problem, åpent sår eller leddinfeksjon. Når nerve roten i den nedre rygg er sammentrykt, k eller komprimert, forårsakes isjias. Typiske årsaker til nerve rot klyping inkluderer en lumbar herniated platen, spondylolistese og spinal stenose.

Lidelser kiropraktor Trondheim behandler

Lumbar disk

Kan kjennes i nakke eller i  den nedre delen av ryggen. Smerten kjennes på grunn av den ytre ringen presser på en nærliggende nerve.

Frossen skulder

Stivelse i skulderen kan bety at du har fått en «frossen skulder«. En øvelse du kan gjøre for å være sikker på om du er preget av denne lidelsen, er å bevege armene ut til siden. Hvis du har problemer med å utføre øvelsen, anbefales det å besøke kiropraktor Trondheim.

Isjias

Hvis du oppdager smerter i isjiasnerven, (den lengste nerven i kroppen som strekker seg fra ryggen til tærne) har du fått lidelsen kalt isjias. Symptomer er oftest smerter i ben, kne eller rygg.

Hodepine

Mange pasienter besøker kiropraktor Trondheim for behandling av sin hodepine. Det anbefales å komme inn for en sjekk hvis du får migrene smerter i hodet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *