Hvordan Bli Rik

Det er ikke vanskelig å bli rik!

I motsetning til det mange tror, trenger du ikke å være en ekspert på personlig økonomi for å bli rik. Du trenger ikke å vite «årets hotteste aksje selskap». Du trenger heller ikke å komme fra en velstående familie. Du trenger ikke engang en massiv lønnsslipp.

For de fleste handler det om investering av oppsparte penger og tid.

Jeg vil hjelpe deg!

Jeg vil hjelpe deg å oppnå millionær status. Det er rart at skole systemet lærer deg historie, å løse matte oppgaver og å bestå tester, men har aldri nærmet seg emnet «hvordan bli rik«. Folk flest tror rikdom er for heldige lotto vinnerne, gull gravere, atleter, artister og oppfinnere. Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Multi millionærer og de «super rike» kommer fra alle tilstander i livet. Den største grunnen til at folk forblir gjennomsnittlig/fattig er fordi ingen tar i betraktning at det er en mulighet for hver person. I motsetning til den første grunnen er det veldig få som i det hele tatt forstår penger.

 

 

Start tidlig!

Den som kommer først til mølla vinner. I denne sammenheng, den som begynner først, pensjoneres med stil. Det viktigste, og det en bør begynne med, er å utdanne seg selv. Kjøp og begynn og les bøker fra verdens topp entreprenører og gründere.

“It doesn’t hurt to get more education.” -Donald Trump

Først og fremst er den beste måten å oppnå en høy levestandard er å lære fra suksessfulle entreprenører som allerede har tjent inn en formue i sin bransje/business. Entreprenører som Grant Cardone, Gary Vaynerchuk, Mark Cuban og Elon Musk har skrevet selvbiografier.

  • Den gjennomsnittlige administrerende direktør (CEO) leser 60 bøker i året, mens nordmenn leser i gjennomsnitt kun en bok i året.

Det vises at egenskapen en hver suksessfull entreprenør deler er egenskapen å selge.

Mark Cuban

Bill Gates, Elon Musk, Grant Cardone og Donald Trump er alle profesjonelle salgs personer. Derfor anbefaler vi først å fremst å lære seg å selge.

Best Selgende Salgs bøker

Grant Cardone, forfatter av den best selgeren «Sell or be Sold» og etterfølgeren «The Closer’s Survival Guide» kan kjøpes her:

Sell or Be Sold Book

The Closer’s Survival Guide Book

 

Få pengene til å jobbe for deg

Internett har revolusjonert markedet. Derfor det i dag ti ganger lettere å tjene penger enn det var for 30 år siden. Først og fremst fordi det er lettere å markedsføre og å selge til flere kunder. I dag trenger du ikke engang å vær tilstede for å selge noe til noen, du kan opprette en nettbutikk som selger for deg.

bli rik

Grant Cardone

Grant Cardone er en amerikansk entreprenør som jobber konstant med å lære unge voksne å selge for å få en massiv inntekt og for å ta kontroll over egen økonomi. I tillegg til bøkene nevnt tidligere er han også forfatter av «The 10x Rule» og «If You’re Not First You’re Last»

grant cardone

The 10X Rule Book

If You’re Not First, You’re Last MP3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *